50Webs Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 05, 2020, 11:08:39 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
88117 Posts in 20884 Topics by 26032 Members
Latest Member: seemakanwal
* Home Help Search Login Register
+  50Webs Forum
|-+  50Webs Services
| |-+  Support questions (Paid plans).
| | |-+  Something Wrong with my free 50webs domain
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Something Wrong with my free 50webs domain  (Read 5696 times)
kamranrocksit
Popular Member
***
Posts: 372



View Profile WWW
« on: June 27, 2008, 12:26:56 AM »

Hi everyone!

I am hosting http://kamran.50webs.org/index.php in my paid account and it was working 2 days ago, now my index.php page gives error and i havent made any changes.


I contacted the support this is what they said

Quote
The A record has to be changed from where the domain "50webs.org" is or from where the domain has been created (your 50webs.com account, if you have such). You should change the "A" record to point to the server's address.


I have no idea how to do that? Can anyone tell me what should i do to get my index.php working. I am using # and there script was working fine, and today i received emails from them that their script is not found on my server. I checked my site and found index.php was giving error..

How to get this working?

Thank You
Logged

freshwire
Global Moderators
Experienced Member
*****
Posts: 6072



View Profile WWW
« Reply #1 on: June 27, 2008, 01:01:23 AM »

1. Login to your free plan account
2. Navigate to "Add / Manage Websites"
3. Locate your website in the list
4. Click on host it in your paid account beside the host.

* You may need to turn off the paid account hosting and then come back 30 minutes later and renable it.
Logged

Jonathan | 50Webs Support Volunteer
kamranrocksit
Popular Member
***
Posts: 372



View Profile WWW
« Reply #2 on: June 27, 2008, 01:11:58 AM »

Quote from: "monkey56657"
1. Login to your free plan account
2. Navigate to "Add / Manage Websites"
3. Locate your website in the list
4. Click on host it in your paid account beside the host.

* You may need to turn off the paid account hosting and then come back 30 minutes later and renable it.


I have changed it back to host in this account.
I will wait some time and see what happens

Thanks for the quick response
Logged

XYLEM
Administrator
Experienced Member
*****
Posts: 7440


View Profile
« Reply #3 on: June 27, 2008, 02:34:00 AM »

Currently http://kamran.50webs.org/index.php is successfully hosted on the paid hosting system.

Regards
Gazurkoff
Logged

Gideon
50Webs moderators
Experienced Member
*****
Posts: 6596



View Profile WWW
« Reply #4 on: June 27, 2008, 07:54:54 AM »

The page loads fine now. Cool
Logged




Hellooooooooo
kamranrocksit
Popular Member
***
Posts: 372



View Profile WWW
« Reply #5 on: July 25, 2008, 11:26:21 PM »

Hello again,

If you access the website with index.php it gives error again. I haven't made any changes, how do i fix it?
Logged

freshwire
Global Moderators
Experienced Member
*****
Posts: 6072



View Profile WWW
« Reply #6 on: July 25, 2008, 11:28:45 PM »

Quote from: "kamranrocksit"
Hello again,

If you access the website with index.php it gives error again. I haven't made any changes, how do i fix it?


1. Login to your free plan account
2. Navigate to "Add / Manage Websites"
3. Locate your website in the list
4. Click on host it in your paid account beside the host.

* You may need to turn off the paid account hosting and then come back 30 minutes later and renable it.

Seems to be some server update that breaks this. Perhaps Xylem can investigate.
Logged

Jonathan | 50Webs Support Volunteer
kamranrocksit
Popular Member
***
Posts: 372



View Profile WWW
« Reply #7 on: July 26, 2008, 01:38:44 AM »

Quote from: "monkey56657"
Quote from: "kamranrocksit"
Hello again,

If you access the website with index.php it gives error again. I haven't made any changes, how do i fix it?


1. Login to your free plan account
2. Navigate to "Add / Manage Websites"
3. Locate your website in the list
4. Click on host it in your paid account beside the host.

* You may need to turn off the paid account hosting and then come back 30 minutes later and renable it.

Seems to be some server update that breaks this. Perhaps Xylem can investigate.


Thanks, i did that...

I have another question, one of my mysql databases was hacked and i want to know if 50webs have backup of databases? i contacted support and they said they dont have the backup, is there anything else i can do?

Thanks again
Logged

freshwire
Global Moderators
Experienced Member
*****
Posts: 6072



View Profile WWW
« Reply #8 on: July 26, 2008, 01:44:36 AM »

Make sure your scripts are secure from mysql injection and change your DB password. If you yourself have a backup of the database then use that, otherwise start from scratch.
Logged

Jonathan | 50Webs Support Volunteer
csailor
Noobie
*
Posts: 4


View Profile
« Reply #9 on: July 26, 2008, 09:16:26 PM »

Same  type of question,but I do not have  a free account anymore,since  june 2008 when I switched to a paid account and both of domains name (ataxie.50webs.com and csailor.50webs.com) were working fine until  last week,when people  go to those page..it said "not able to find the adress" and it did the same thing the past 2 days..
What am I doing wrong? my  A and MX in my paid account are correct(I do not have a free account anymore)
Logged
freshwire
Global Moderators
Experienced Member
*****
Posts: 6072



View Profile WWW
« Reply #10 on: July 26, 2008, 10:26:22 PM »

Both are the addresses above load fine. Check your internet connection.
Logged

Jonathan | 50Webs Support Volunteer
csailor
Noobie
*
Posts: 4


View Profile
« Reply #11 on: July 26, 2008, 10:39:33 PM »

It was fixed about an hour ago by the free support personal,I forgot to post it   here....I am now a very happy customer:)
Logged
XYLEM
Administrator
Experienced Member
*****
Posts: 7440


View Profile
« Reply #12 on: July 26, 2008, 10:56:21 PM »

http://ataxie.50webs.com/ and http://csailor.50webs.com/ works fine successfully hosted on the paid hosting system.

Welcome.

Regards
Gazurkoff
Logged

kamranrocksit
Popular Member
***
Posts: 372



View Profile WWW
« Reply #13 on: September 01, 2008, 02:47:17 PM »

The same thing happened again today,
May be admin can look into this.
Logged

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!