50Webs Forum
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 25, 2021, 07:58:29 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
93069 Posts in 22984 Topics by 28985 Members
Latest Member: Dreasockinly1952
* Home Help Search Login Register
+  50Webs Forum
|-+  50Webs Services
| |-+  Support questions (Free plan).
| | |-+  Added Domain Not Working!
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Added Domain Not Working!  (Read 1606 times)
mmeinc
Noobie
*
Posts: 7


View Profile
« on: October 07, 2008, 11:04:41 PM »

The site is www.NationwideKaraoke.com.  We've pointed the server and have checked with the original server to verify everything is fine.  We have added the website to our 50webs account which says STATUS: OK and DNS: OK.  We have uploaded all of our webfiles that are already functioning on the 50webs sub domain.

So, please fix or tell us what we need to do to make it work.

Thank you!
Logged
XYLEM
Administrator
Experienced Member
*****
Posts: 7440


View Profile
« Reply #1 on: October 07, 2008, 11:17:03 PM »

http://www.nationwidekaraoke.com/ works fine, you need to create your own index.html and replace the current one using our File Manager
included in your 50Webs Totally FREE account.

Regards
Gazurkoff
Logged

mmeinc
Noobie
*
Posts: 7


View Profile
« Reply #2 on: October 07, 2008, 11:27:14 PM »

hmmm...thought we did that the first time...guess it didn't overwrite.

Thanks for the help!
Logged
sawanbanna
Administrator
Experienced Member
*****
Posts: 7607



View Profile WWW
« Reply #3 on: October 08, 2008, 07:57:04 AM »

move to Free Plan Support Section...

it's working like charm now...
Logged

Best Regards,
sawanbanna
50Webs Support Volunteer

-="DO NOT ADJUST YOUR MIND, THERE IS A FAULT IN REALITY"=-
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!